• 1-1
  • 2-1
  • 3-1
  • Kapabilitas kita

    Kapabilitas kita

    China Anjog Produsen Custom Precision Aluminium utawa Kuningan Cilik Diaktifake Parts & CNC Nguripake Parts
  • Pasar kita

    Pasar kita

    We pengacara pangembangan kaslametané, liwat pancet pangowahan kanggo perusahaan nunggang tingkat sing luwih dhuwur saka pembangunan
  • Quality Control

    Quality Control

    We nyeleh emphasis ing pangertosan specifications lan syarat kualitas customer
  • 222

Apa ta?

"Ruizheng" belongs kanggo LONGGUANG elektronik GROUP CO., LTD, kang iku sawijining perusahaan anjog saka tliti CNC bagean mesin lan bagean sheet metal ing China, nggunakake mesin kanggo gawé akeh jinis bagean logam tliti, kayata bagean nguripake, Kuningan nguripake bagean , aluminium nguripake bagean, stainless steel nguripake bagean, komponen adat machined, tangan spinner, lan CNC ngowahi bagéan & bagean panggilingan lan bagean Processing logam, kayata: kabinèt logam, sink panas daya, LED sink panas, kothak komunikasi jaringan, cilik, router, veneer nangani bar lan krenjang powered solar. kita pabrik wis specialized ing bagean ukuran medium cilik, volume produksi dhuwur utawa volume produksi cilik sing ditrima.

Products

Ruizheng bangga kanggo ngalahake ngarep industri Processing bagean logam donya

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House