Quality Control

We nyeleh emphasis ing pangertosan specifications lan syarat kualitas customer, aplikasi saka kontrol tepat lan prodhuksi sisih sabenere pisanan.

A standar dhuwur ing kualitas wis ngrambah lan maintained dening fasilitas kuwat kita kang klebu instruments ukur paling anyar kaya Air Gauges & Instrument ukur biasa liyane kudune nyelarasake. Bore Gauges, Micrometer, Verniers etc. Duwe fasilitas saka CMM, proyektor profil lan Jadwal test Special. kita prasetya Quality punika kasunyatan sing kabeh Manufaktur kontak rampung ing Ruizheng Precision Machining wis sertifikasi kanggo ISO 9001: 2000. Kanthi alat ukur paling majeng lan tukang paling experienced kanggo nyedhiyani pelanggan global karo paling-efficiency, paling-ekonomi, lan paling produk -quality.

Ngukur Quality Control

- Total Manajemen Quality (TQM)
- Gemba Zanka
- Program Asil dandan dadi
- Employee Program Training
- vèrtikal Integrasi saka pangolahan 
- Investment ing Latest Quality Equipment Control
- Quality Program Nyurung
- prasetya Organizational kanggo Quality

Saka Material Raw mlebu kanggo produk kintunan, kita ngatur saben langkah saka proses Manufaktur kanggo asuransi produk sing digawe kanggo specifications klien, Kabeh barang kudu lunga liwat 4 kir ing proses kabèh:

Materi mentahan pengawasan
Ing Processing pengawasan
pengawasan Final
pengawasan Metu

Mekso sing kualitas iku prioritas kita kawitan, lan implementasine saka ISO9001: 2000, ing standarisasi sistem kualitas lan stabilitas kualitas wis entuk kita dateng kita pelanggan kanggo taun. Ruizheng Precision Machining bisa mbantu oleh kualitas dhuwur ing rega paling dening outsourcing Manufaktur kanggo China.

Quality Control-pic01Quality Control-pic02Quality Control-pic03 Quality Control-pic04


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House

WhatsApp Online Chat !