корпоративна култура

► прекрасни отворени иновации
Иновации е победа клиенти, извор на енергија на одржливо управување; ние се осмелуваат да иновација, да ја водат претпријатија возбудлива иднина.
► општествена одговорност
Нашата задача не треба да се стави да се сами на пазарот е совршен производ, и треба да се кандидира за цивилизацијата на човештвото и да се покаже подобро целокупната перспектива на човечкиот живот и извршување на убавината.
► маркетинг стратегија
Ние го отфрлаат концептот на развој по првата опстанок; Ние се залагаат за развој на преживување, преку постојани промени корпоративен одбор повисоко ниво на развој, на повисок степен на пазарот и потрошувачите на нов корпоративен имиџ, колекција на ресурси се прошири на производот на пазарот. Не се бори против непријателот, но стратегии висок опстанок.
► цели за кариера
Ние ќе, како и секогаш, посветена на воспоставување на целосна линија на конвергенција на вредности и заедничка цел на компанијата за да ги постигнеме нашите стремежи и идеали на очекувања: да се разубават животот на луѓето и да работат напорно.

Business ideas

► Management View
Organization reasonable, accountable. Targeted, well-planned.
Appropriate personnel, command wisely. Rewards and punishments are degrees, suitably controlled.
► Talent
Human resources are the most valuable asset, we advocate employing strengths and avoid weaknesses. We see progress in one aspect, the positive side.
► responsibility view
Clear understanding of their responsibilities, from my start, all dedicated, the normal operation of enterprises possible.
► Market Outlook
Meet city needs is an iron rule. Changing market demand, changes in the dynamic market environment, to become strain, seize the opportunity, continue to innovate and introduce differentiated characteristics of products and services, in order to master the competitive magic of market competition.
► Product Concept
Our products are sold in the market, but also will feel satisfied after the consumer has the product for the U.S. to make a life and create spiritual values.
► service concept
Do not think that has a good product on behalf of all, without a good service, painstaking efforts for many years the loss of customer base, sooner or later.
► values
First, our customers and create value for consumers, after the value of our own existence.
► Ethics
If everyone can love yourself, do not hurt others; if everyone a bit more public, a little less private, then, our business is very promising.
► Learning Concept
We should not only be good at than others, but should be good beyond the self, to grow in the study.

 


Прашање Сега
  • * CAPTCHA: Ве молиме изберете куќа

WhatsApp Online Chat !