контрола на квалитет

Ние да се стави акцент на разбирање на спецификации и барања за квалитет на клиентите, примената на соодветни контроли и производство на дел токму за прв пат.

А висок стандард на квалитет се постигнува и се одржува од страна на нашата силна инфраструктура во која беа вклучени најсовремените мерни инструменти како воздухот мерачи и други инструменти редовно мерење прописно калибриран. Боре мерачи, микрометар, Verniers итн Имајќи објекти на СММ, профилот проектор и посебен тест тела. Нашата посветеност на квалитетот е фактот дека сите производствени контактот направи во Ruizheng прецизност обработка е сертифицирана со ISO 9001: 2000. Со повеќето напредни мерни инструменти и најискусните занаетчии за да обезбеди глобални клиенти со највисока ефикасност, највисок економија и највисок -квалитетни производи.

Мерки за контрола на квалитетот

- вкупно управување со квалитетот (TQM)
- Gemba Жанка
- Континуирана програма за подобрување на
- Вработен програми за обука
- Вертикална интеграција на процесите 
- Инвестиции во Најнови контрола на квалитетот опрема
- поттик програми за квалитет
- Организациски Посветеност на квалитетот

Од суровина пристигнати на производи испорака, ние управуваат со секој чекор од процесот на производство за да се осигура производи се направени со спецификациите на клиентите, сите производи мора да одат преку 4 проверки во целиот процес:

Суровини инспекција материјал
во инспекција обработка
Завршно инспекција
заминување инспекција

Инсистираше на тоа дека квалитетот е наш прв приоритет, како и спроведувањето на ISO9001: 2000, стандардизација на нашиот систем за квалитет и стабилност на квалитетот ни ја заработи довербата на нашите клиенти за години. Ruizheng прецизност обработка може да ви помогне да се обезбеди највисок квалитет на најдобра цена со аутсорсинг производство вашиот во Кина.

Контрола на квалитет-pic01Контрола на квалитет-pic02Контрола на квалитет-pic03 Контрола на квалитет-pic04


Прашање Сега
  • * CAPTCHA: Ве молиме изберете автомобили

WhatsApp Online Chat !