Kontrolli i cilësisë

Ne vend theksin në të kuptuarit specifikimet dhe kërkesat e cilësisë të konsumatorëve, zbatimin e kontrolleve të duhura dhe prodhimin pjesa pikërisht herën e parë.

Një standard të lartë të cilësisë është arritur dhe mirëmbahet nga infrastruktura tonë të fortë e cila përfshinte instrumente matëse të fundit si Air vlerëson & Instrumenti tjera matëse të rregullt kalibruar siç duhet. Bore vlerëson, mikrometër, verniers etj objektet Duke e CMM, projektues profilin dhe ndeshjeve të veçanta provë. Angazhimi ynë për Cilësi është fakti se të gjithë prodhimit kontakti bëhet në Ruizheng Precision Machining është i certifikuar me ISO 9001: 2000. Me instrumentet matëse më të avancuara dhe zejtar më me përvojë për të siguruar konsumatorët globale me të lartë të efikasitetit, të lartë-ekonomike, dhe më të lartë produktet -Cilësia.

Masat e Kontrollit të Cilësisë

- menaxhimit total të cilësisë (TQM)
- Gemba Zanka
- Programi i Vazhdueshëm Improvement
- punonjës Programs Training
- Integrimi vertikal i Proceseve 
- Investimet në të fundit Kontrolli i cilësisë pajisjet
- programet e nxitjes së Cilësisë
- Angazhimi Organizativ për Cilësi

Nga Raw Material hyrëse të produkteve të dërgesës, ne arrijmë në çdo hap të procesit të prodhimit për të siguruar produkte janë bërë për klientët e specifikimeve, të gjitha produktet duhet të kalojnë nëpër 4 kontrolle në të gjithë procesin:

Inspektimi Raw Material
Në inspektimit përpunimit
inspektimin përfundimtar
të inspektimit largohet

Këmbënguli se cilësia është prioriteti ynë i parë, dhe zbatimi i ISO9001: 2000, standardizimi i sistemit tonë të cilësisë dhe stabilitetit cilësisë na kanë fituar besimin e klientëve tanë për vite me rradhë. Ruizheng Precision Machining mund të ju ndihmojë të marrë cilësi më të lartë me çmim të mirë nga burimet e jashtme e prodhimit tuaj në Kinë.

Kontrollit të Cilësisë-pic01Kontrollit të Cilësisë-pic02Kontrollit të Cilësisë-pic03 Kontrollit të Cilësisë-pic04


Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni avionit

WhatsApp Online Chat !