Duhet Sheet Metal Fabrication?

Duhet Sheet Metal Fabrication? Zgjidh një Furnizuesi i vertetuar:

Më shumë rreth Sheet Metal fabrikimit

trillim fletë metalike është duke përdorur fletë metalike për të ndërtuar makina metalike dhe strukturave. Ajo mund të jetë një proces kompleks që përfshin shumë profesionistë të ndryshme. Bizneset që specializohen në fletë metalike fabrikimit janë zakonisht të referuara si dyqane fabrikimit, ose dyqane Fab për të shkurtër.

Fletë metalike trillim përgjithësi përfshin prerja dhe djegia e fletë metalike. mjete të veçanta, të tilla si saws band, janë përdorur për të prerë fletë metalike. saws band kanë blades të veçanta thekur dhe janë të aftë për të ushqyer metalike fletë për të siguruar edhe prerja.

saws Chops janë përdorur edhe në fabrikim fletë metalike. Pres saws janë të ngjashme me saws miter, por ata kanë një disk gërryes bërë posaçërisht për prerje fletë metalike. prerja pishtarë janë përdorur edhe në fabrikim fletë metalike. prerja pishtarë janë kabllo të prerjes pjesë të mëdha të fletë metalike me shumë pak përpjekje.

Fletë metalike trillim gjithashtu përfshin përdorimin e pushimeve hidraulike. Me prishet hidraulike, trillim fletë metalike është thjeshtuar, pasi ato ndihmojnë në krijimin e bends në kënde të paracaktuara. makina Rolling janë përdorur edhe në fletë metalike trillim për të formuar çelikut në seksione të rrumbullakëta.

Një tjetër Fokusi kryesor i fabrikim fletë metalike është saldim. Pas pjesët metalike fletë janë formuar, ato janë mbledhur dhe tack ngjitur në vend. teknika të ndryshme të saldimit mund të përdoret në fletë metalike trillim për të shmangur warping ose defekte të tjera vizuale. Këto përfshijnë përdorimin e një punonjës i përhershëm i shëndoshë, saldim në një mënyrë të stivosur, duke mbuluar metalike me rërë gjatë procesit të ftohjes, dhe proceset e veçanta drejtimi.

Straightening çeliku deformuar gjatë fletë metalike fabrikimit është kryer me një pishtar Oxy-acetilen. Me straightening, ngrohjes është aplikuar për të metalit në një ngadalshëm, mënyrë lineare. Duke përdorur këtë metodë, një saldator shumë të aftë mund të largojë edhe warpage rëndësishëm.

Për të përfunduar procesin fabrikim fletë metalike, metali është zakonisht rërë sulmoi, atëherë primed dhe pikturuar. Pastaj, prek përfunduar janë vendosur sipas specifikimeve konsumatorëve, dhe pjesa është inspektuar dhe dërguar.

 

Dërgo mesazhin tuaj për ne:

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Tree


Ora Post: Jun-03-2017
Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Tree

WhatsApp Online Chat !