• 1-1
  • 2-1
  • 3-1
  • Sorangan kami

    Sorangan kami

    Cina Anjog Produsén of Adat Precision Aluminium atawa Kuningan Leutik ngancik Bagian & CNC Ngaktipkeun Bagian
  • Pasar kami

    Pasar kami

    Simkuring ngajengkeun ngembangkeun survival, ngaliwatan parobahan angger mun perusahaan boarded tingkat luhur ngembangkeun
  • Control kualitas

    Control kualitas

    Urang teundeun hiji tekenan kana pamahaman spésifikasi jeung sarat kualitas customer
  • 222

Keur naon urang ngalakukeun?

"Ruizheng" milik LONGGUANG éléktronik Grup CO., LTD, nu mangrupakeun produsén ngarah tina precision CNC bagian machining jeung bagian lambar logam di Cina, make machining precision ngahasilkeun rupa-rupa bagian logam precision, kayaning bagian ngancik, kuningan tos bagian , aluminium ngancik bagian, stainless steel ngancik bagian, komponén custom machined, leungeun spinner, sarta CNC ngarobah bagéan & bagian panggilingan jeung bagian ngolah logam lianna, kayaning: kabinét logam, tilelep panas kakuatan, LED tilelep panas, kotak komunikasi jaringan, bisi, router, veneer cecekelan bar jeung bracket Powered surya. pabrik urang geus husus dina bagian ukuranana sedeng leutik, volume produksi tinggi atawa volume produksi leutik nu bisa ditarima.

produk

Ruizheng bangga ngéléhkeun éta forefront industri ngolah bagian logam di sakuliah dunya

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk