Control kualitas

Urang teundeun hiji tekenan kana pamahaman spésifikasi jeung sarat kualitas customer, aplikasi tina kadali ditangtoskeun jeung ngahasilkeun bagian nu persis pertama kalina.

Hiji standar tinggi di kualitas kahontal sarta dijaga ku infrastruktur kuat urang nu kaasup instrumen ukur panganyarna kawas Air Gauges & Tambo Minangkabau ukur biasa séjén duly calibrated. Bore Gauges, mikrométer, Verniers jsb Gaduhan fasilitas tina CMM, projector profil na fixtures test Special. komitmen urang pikeun Quality nyaéta kanyataan yén sakabéh manufaktur kontak dilakukeun dina Ruizheng Precision Machining ieu Certified kana ISO 9001: 2000. Kalawan instrumen ukur paling canggih tur tukang nyieun paling ngalaman nyadiakeun konsumén global kalawan pangluhurna-efisiensi, pangluhurna-ékonomi, sarta pangluhurna produk -quality.

Ukuran kualitas Control

- Jumlah manajemén Quality (TQM)
- Gemba Zanka
- Program pamutahiran Kontinyu
- pagawe Program Diklat
- nangtung Pamaduan tina prosés 
- Investment di panganyarna Quality Equipment Control
- Quality Program incentive
- komitmen Organisasi pikeun Quality

Ti Bahan Baku asup kana produk kiriman, urang ngatur unggal hambalan tina prosés manufaktur pikeun nanggungkeun ka kantor asuransi produk dijieun ka spésifikasi klien, Kabéh produk kudu ngaliwat 4 cék dina sakabeh proses:

Bahan baku inspeksi
Dina pamrosésan inspeksi
inspeksi Final
inspeksi kaluar

Hanacaraka anu kualitas anu prioritas kahiji urang, sarta palaksanaan ISO9001: 2000, anu standarisasi sistem kualitas urang jeung stabilitas kualitas geus earned urang trust konsumén kami keur taun. Ruizheng Precision Machining tiasa mantuan Anjeun menangkeun kualitas pangluhurna di harga pangalusna ku outsourcing manufaktur anjeun ka Cina.

Kualitas Control-pic01Kualitas Control-pic02Kualitas Control-pic03 Kualitas Control-pic04


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

WhatsApp Online Chat !